top of page

ONZE DIENSTEN

Wilt u uw klanten, uw medewerkers, een geliefde na hun vlucht verwelkomen?

 

DRIVER4YOU biedt u een reeks transportdiensten op uw gemak voor uw comfort en rust. Een transfer van / naar de luchthaven van Brussel Zaventem, het Zuidstation (Thalys & Eurostar), een sedan of minibus met privéchauffeur ...

 

Hieronder vindt u de verschillende diensten die wij u graag aanbieden:

Accueil-Transferts-gare-et-aeroport-810x

Luchthaven / station transfers

DRIVER4YOU biedt u een Mercedes of een minibus met privéchauffeur (VTC) voor uw transfers van en naar de luchthaven Brussel Zaventem BRU, Charleroi CRL en het Zuidstation.

 

Onze drietalige chauffeurs zullen u verwelkomen met een bordje met uw naam of die van uw bedrijf zal uw bagage met vertrouwen uitladen en u naar de bestemming van uw keuze brengen. DRIVER4YOU garandeert u een stipte en hoogwaardige service!

Prive Chauffeur

DRIVER4YOU stelt een privéchauffeur te uwer beschikking voor de duur en de bestemming van uw keuze, u zal begeleid worden door een chauffeur die zal wachten en tot uw dienst zijn teneinde u de welgekende ongemakken zoals parkeren in grote steden te vermiden.

Wij volgen uw afsprakenprogramma, wij checken deze voor uw verblijf. Professioneel opgeleide chauffeurs geven u raad om een aangepast verblijf te hebben.

Services aux Entreprises

Voor een seminarie of een bijeenkomst op allerlei terreinen zorgen wij voor uw medewerkers door hen van de ene plek naar de andere te rijden met zorg voor hun zakenreizen. Wij kunnen met u een "roadshow" organiseren voor een belangrijke klant, u voorzien van een wagenpark met chauffeurs voor een evenement.

 
We bieden ook het hele jaar door voertuigen met chauffeur voor uw managers.
DRIVER4YOU_edited.jpg

Ambassades et délégations

DRIVER4YOU biedt oplossingen voor automotive management voor officiële bezoeken en delegaties.

DRIVER4YOU biedt u een wagenpark dat voldoet aan de behoeften van diplomatieke missies op het gebied van veiligheid en comfort.


Onze zeer professionele drietalige chauffeurs maken een voorlopige identificatie op de gekozen route.

90534596-5455-4531-9F06-79E025182824_edi

Événements et Cérémonies

Komt een speciaal evenement snel dichterbij?

DRIVER4YOU Neemt graag deel aan deze unieke momenten door u te voorzien van een luxe auto zoals de Mercedes S-Klasse met de professionaliteit van onze chauffeurs die u zullen vergezellen op de dag van uw bruiloft.

Onze service is afgestemd op uw wensen, wij ontmoeten u bij u thuis of in uw hotel en garanderen u een onberispelijke service en op tijd.

 

CCB_edited.jpg

Rondleiding door Brussel

Wil je Brussel en zijn historische monumenten ontdekken?


DRIVER4YOU biedt u de mogelijkheid om een rondleiding door Brussel te organiseren met een privéchauffeur om het architecturale erfgoed en de historische monumenten te ontdekken aan boord van een prestigieus voertuig (Mercedes S-Klasse of Minivan V-Klasse)

 

Een unieke ervaring die u niet mag missen ...

bottom of page